Hapjes

St. Bernardus Kaas

Beschrijving:

St. Bernardus paterskaas is een halfharde kaas met een romige, zachte smaak. De kaas met de bruine korst past uitstekend bij een boterham, uit het vuistje of bij een glas St. Bernardusbier.

De productie van St. Bernardus paterskaas begon al meer dan een eeuw geleden in de “refuge Notre Dame de St. Bernard” in Watou. In 1930 verhuisde de kaasmakerij naar de Trappistenweg, waar tot op heden het befaamde St. Bernardus bier gebrouwen wordt.

Bereid uit gepasteuriseerde melk.

Vacature

Bij jij op zoek naar werk?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Bekijk snel de vacature.

Café de Vlaamsche Reus

Reus in speciale bieren.

Hoogstraat 21
6701BL Wageningen
0317-412834 
info@vlaamschereus.nl

Openingstijden

Maandag:gesloten
Dinsdag:gesloten
Woensdag:15:00 tot 00.00
Donderdag:15:00 tot 00:00
Vrijdag:15:00 tot 01:00
Zaterdag:14:00 tot 01:00
Zondag:15:00 tot 19:00
Scroll naar boven