Grisette Tripel
Grisette Tripel Bio glutenvrij behoort tot de beroemde familie van Belgische tripelbieren. Het bier onderscheidt
De brouwerij St-Feuillien werd in 1873 opgericht door Stéphanie Friart.
Nu de vijfde generatie aan de slag is, gaat de familie Friart verder met de productie van een breed scala van bieren, waaronder het bier van de Abdij St-Feuillien, de Saison en de Grisette, met de wens om zich in de geschiedenis van de regio te verankeren en de lokale traditie verder te zetten.
De familiebrouwerij besteedt voortdurend aandacht besteden aan de kwaliteit van haar producten en investeert op een duurzame manier in hulpmiddelen. Zo worden, met nog steeds dezelfde passie en knowhow, nieuwe bieren ontwikkeld, zoals de Grand Cru en onlangs ook de biologische en glutenvrije Grisette Blonde.
Het afgelopen decennium werd gekenmerkt door belangrijke investeringen, zoals de installatie van een geheel automatische en krachtige brouwzaal.
Grisette Tripel Bio glutenvrij behoort tot de beroemde familie van Belgische tripelbieren. Het bier onderscheidt
Grisette Blond Bio is licht van kleur en textuur en bijzonder verfrissend. Dankzij de nagisting
De Grand Cru is een extra blond op de fles hergist degustatiebier met een krachtig
Bij jij op zoek naar werk?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Bekijk snel de vacature.
Reus in speciale bieren.
Hoogstraat 21
6701BL Wageningen
0317-412834
info@vlaamschereus.nl
Maandag: | gesloten |
Dinsdag: | gesloten |
Woensdag: | 15:00 tot 00.00 |
Donderdag: | 15:00 tot 00:00 |
Vrijdag: | 15:00 tot 01:00 |
Zaterdag: | 14:00 tot 01:00 |
Zondag: | 15:00 tot 19:00 |