Wat ooit begon bij Vincent Dilewyns thuis in enkele ketels van 100L is op vandaag de dag niet veel veranderd. Het brouwen van de diverse Vicarisbieren gebeurt nog altijd op een artisanale wijze, met passie en liefde, én met de focus op kwaliteit. Alle vicarisbieren worden geproduceerd zonder helderbier filtratie, pasteurisatie noch centrifugatie.

Vacature

Bij jij op zoek naar werk?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Bekijk snel de vacature.

Café de Vlaamsche Reus

Reus in speciale bieren.

Hoogstraat 21
6701BL Wageningen
0317-412834 
vlaamschereus@outlook.com

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 16:00 tot 01.00
Donderdag: 16:00 tot 01:00
Vrijdag: 12:00 tot 01:00
Zaterdag: 12:00 tot 01:00
Zondag: 12:00 tot 23;00
Scroll naar boven