Biernaam:La Trappe Isid´Or
Type:Amber
Alcohol:7,5%
Stamwortgehalte:-º Plato
Land:Nederland
Brouwerij:De Koningshoeven
klik op het plaatje voor vergroting
Info:
In 2009 is het 125 jaar geleden dat broeder Isidorus Laaber aarzelend, met vallen en opstaan, begon aan wat nu een prachtig product is. Om dit feit te herdenken, komen wij in dit jubileumjaar met een gelegenheidsbier op de internationale markt. Het kan niet anders dan dat het bier de naam draagt van onze eerste brouwmeester: Isid’or. Het is een hommage aan deze eenvoudige broeder met zijn gouden handjes die onze bierbrouwerij en daarmee ons klooster heeft groot gemaakt.

Zoals altijd gaat een deel van de opbrengst van La Trappe naar de kloosters in Indonesië en Oeganda, die vanuit Koningshoeven zijn voortgekomen. De opbrengst van La Trappe Isid’or zal volledig ten goede komen aan de medebroeders in Oeganda. Zij moeten, nadat zij gevlucht zijn voor het geweld in Kenia gedurende 2008, een volledig nieuw bestaan opbouwen in Oeganda. Met de opbrengst van La Trappe Isid’or wordt de gemeenschap aldaar in staat gesteld om een nieuw klooster te bouwen en een nieuwe bron van inkomsten te vinden.

La Trappe Isid'or is een lichtzoetig amberbier met caramelnote. Het bier is zacht bitter van smaak en heeft een fruitige afdronk. La Trappe Isid’or is gebrouwen met eigen gekweekte Perle hop.
Poll:
Wat vindt u van dit biertje
Perfect
Uitstekend
Goed
Matig
Niet mijn smaak
-Bieren van de maand Maart 2018 - TAP: Zundert. FLES: Dwarsligger
Powered by Webdesign Amersfoort